להובלה דחופה

השאירו הודעה או חייגו:


053-7931-381

המחירים
הזולים ביותר!
כניסה למחירון הובלות >>
רוית גלולה
רוית גלולה
06/03/2018

איזה כיף לדעת שיש גם אנשים ישרים בין כל המובילים, אחרי שהבריזו לנו פעם אחת חששנו להזמין הובלה מחברה שאנחנו לא מכירים, שמחה שלבסוף בחרנו בכם גם בגלל המחיר אבל עכשיו אני יכולה להגיד שגם בגלל השירות.

מה חדש
הובלת מקרר בפתח תקווה:

עודכן לאחרונה: 23/12/2024, 16:40
אחסון תכולת דירה ברעננה:

אחסון דירה ברעננה כולל אפשרות הובלה ואחסנה ברעננה מהיום להיום גם של פריטים בודדים.

עודכן לאחרונה: 23/12/2024, 10:01
הובלה חלקית:

הובלה חלקית של תכולת דירה, רק ריהוט, רק ארגזים, רק מוצרי חשמל? הכל אנחנו מבצעים.

עודכן לאחרונה: 23/12/2024, 10:00
הובלת כספות:

עודכן לאחרונה: 22/12/2024, 20:49

הובלת מקרר

הובלת מקרר מחיר הזול בישראל - פריסה ארצית!

רכשתם מקרר יד שנייה ואתם מעוניינים בחברת הובלה אשר תוביל אותו לביתכם? הגיע הזמן לטלפן אל חברת הובלות ותיקה ובעלת מוניטין אשר מבצעת הובלת מקרר בשכיבה במחיר הזול בישראל - המובילים בישראל.

בדרך כלל הובלת מקרר ובכלל הובלה של כל מוצר חשמלי היא לא בעיה גדולה – פשוט מנתקים את המכשיר מהחשמל, הסבל מעמיס אותו על הגב, מוריד אותו במדרגות או דרך המעלית ומשכיב אותו בתוך הטנדר. אך כשמתעסקים עם מקררים הכול משתנה. דבר ראשון, את הפריט הזה מומלץ מאוד שלא להשכיב, מה שעלול להוות בעיה אם מתכננים להוביל אותו עם טנדר. דבר שני, יש מקררים כל כך גדולים שסבל אחד ואפילו שניים לא יכולים להעביר אותם לבד, וצריך להיעזר במכשור כבד כמו מנוף כדי להוביל אותם. לכן כשמעוניינים להוביל מקרר חשוב למצוא מוביל מומלץ, אמין ומנוסה שידאג לבצע את העבודה על הצד הטוב ביותר שאפשר, וזה בדיוק מה שאנחנו עושים בשבילכם בפורטל המובילים בישראל. אנחנו משווים עבורכם בין הצעות המחיר של המובילים המומלצים ביותר באזורכם, ודואגים שאתם תקבלו את השירות הטוב והזול ביותר שאפשר – כי אצלנו הלקוח הוא מעל הכול!


הובלת מקרר במחיר שאסור לפספס גם מהיום להיום!
שירותי בפריסה ארצית מדן ועד אילת
הזמינו הובלת מקרר מחיר החל מ-250 ש"ח
מובילים את המקרר מהחנות ישירות לבית שלכם!
אפשרות פירוק והרכבת דלתות מקרר במחיר מוזל!
ההובלה כוללת ביטוח!


לייעוץ ראשוני והצעת מחיר ללא התחייבות חייגו:
053-7931-381


הובלת מקרר

כמה עולה הובלת מקרר?

הובלות מקרר נכללת תחת קטגוריית 'הובלות קטנות', ומסיבה זו העלות שלה תהייה קטנה יותר בהרבה מזו של הובלת דירה שלמה או משרד. עם זאת, עדיין חשוב להשוות בין מחירי מובילים ולבחור את המוביל הזול ובה בעת המומלץ והמנוסה ביותר בהובלת מכשירים חשמליים. זאת על מנת שלא ייגרם נזק למקרר, וזה בהחלט יכול לקרות אם מעבירים אותו לא כמו שצריך. אז כמה אמורה לעלות ההובלה של המקרר שלכם והאם צריך לעשות אותה עם מנוף? בדקו לפי טבלת המחירון הבאה:

נפח וסוג מקרר

האם צריך מנוף

כמה עולה להוביל מקרר

העברת מקרר משרד קטן עד 400 ליטר

הובלה בסבלות בלבד

 

250-350 ש"ח

 

 מקרר בנפח 500 ליטרים עם סבליקה

אם אפשר לפרק, אפשר בסבלות

250-300 ש"ח

מקרר סטנדרטי בנפח 550-500 ליטר

אין צורך במנוף – אפשר לפרק את הדלתות

250-300 ש"ח

מקרר 2 דלתות בנפח 600-650 ליטר (מקרר דלת ליד דלת)

מנוף הוא אופציה, אך אפשר גם לפרק

250-400 ש"ח

מקרר 3-4 דלתות בנפח 700 ליטר

אפילו אם יש מעלית גדולה בבניין, לעיתים צריך מנוף

250-400 ש"ח

מקרר ענק 800 ליטר

ברוב המקרים צריך מנוף

250-420 ש"ח

הובלת מקרר יין (כולל מקררי יין מעץ)

אין שום צורך להזמין מנוף

250-400 ש"ח

העברת מקרר תעשייתי למסעדות ובתי קפה

הכל תלוי בגובה שבו נמצא המקרר – לפעמים כדאי עם מנוף

250-450 ש"ח

מקרר גלידות וארטיקים

סבלים יכולים להרים את המקרר בידיים

250-430 ש"ח

מקרר דלפק כבד מנירוסטה למסעדות

אפשר להוביל בסבלות

250-350 ש"ח


המחיר עודכן לאחרונה ב 12/2024
 

סרטון איך להוביל מקרר שלא נכנס במעלית ואין תקציב למנוף


מה עוד משפיע על מחיר הובלת מקרר?

כמובן שכל חברה תגבה מחיר אחר על ההובלה, אך הבסיס לעלות שלה תמיד ישען על הפרמטרים הבאים:

1. מרחק ההובלה: המרחק בין נקודת המוצא לבין נקודת היעד, דהיינו בין אותה נקודה בה אוספים את המקרר אל אותה נקודה אליה מביאים אותו. הובלה בתוך העיר תהייה כמובן זולה יותר מאשר הובלה אל עיר אחרת.

2. קומה: מהי הקומה ממנה מובילים את המקרר והקומה אליה צריכים לסחוב אותו. ככל שהקומה תהיה גבוהה יותר, כך גם העלות של ההובלה תהיה יקרה יותר.

3. חשוב לקחת בחשבון מספר דברים חשובים: אם בבניין ממנו לוקחים או אליו מביאים את המקרר אין מעלית והמובילים צריכים לסחוב אותו פיזית בכל הקומות, העלות תהיה גבוהה יותר ב-15-20%. בנוסף, ישנם מצבים בהם מדובר בבניינים ישנים בהם חדרי המדרגות צרים מאוד ולכן קשה מאוד או בלתי אפשרי להוביל את הפריט החשמלי לדירה, בטח ובטח כאשר מדובר על הובלת מקרר בשכיבה. במצבים אלו יכול להיות שהברירה היחידה שלכם תהיה הובלת מנוף.

דברים נוספים אשר יכולים להשפיע על מחיר הובלת מקרר: הימצאות חניה במקום ההובלה וכמובן כל הקשור לביטוח. 


מי מחליט האם להוביל מקרר עם מנוף?

תמיד תוכלו להתקשר אלינו ולהזמין ישירות הובלה עם מנוף למקרר, אך גם אם אתם בטוחים שזה מה שנדרש לכם, חכו עם זה. תנו למובילים קודם כל להבין באיזה מקרר מדובר ומה תנאי ההובלה האפשריים עבורם בדירה. אפילו את המקרר הגדול ביותר אפשר לפעמים להעביר בסבלות, אך זאת כל עוד ניתן לעשות זאת בלי להזיק לו.

הדבר החשוב ביותר בשביל המובילים זה לוודא שהמקרר ישרוד את המעבר, אך כל עוד ישנו חשש בנוגע לכך, הם יעדיפו להוריד או להרים אותו עם מנוף. כאן הבחירה תהיה בידם, וזאת מכיוון שהם מספקים גם ביטוח על ההובלה – הם רוצים לוודא שיעשו אותה כמו שצריך, והמנוף הוא הכלי המקצועי שמסייע להם לעשות זאת.


איך להכין את המקרר להובלה

אולי נראה לכם כאילו שמקרר זה פריט בעייתי להובלה – הרי אם תנתקו אותו מהחשמל יתחילו לזלוג ממנו מים, או שבמהלך ההובלה הדלתות שלו יכולות להיפתח והמגירות או המדפים יפלו החוצה ויישברו. עם זאת, כל עוד מכינים אותו כמו שצריך מראש, ניתן למנוע כל בעיה שכזו.

ראשית נתקו את המקרר מהחשמל – עדיף מספר ימים לפני הגעת המובילים כדי שיוכל להספיק להפשיר. כמובן שתצטרכו לרוקן את כל התכולה שלו. את המגירות והמדפים עדיף שתובילו בנפרד, אך אם תעדיפו שלא לעשות זאת כך, כדאי שתעטפו את המקרר בניילון נצמד כך שהדלתות שלו לא ייפתחו. שימו לב שאת הצעד האחרון הזה המובילים יוכלו לבצע עבורכם, וככל הנראה יעשו זאת גם אם לא תבקשו מהם.


 איך להכין את המקרר להובלה


מה אסור לעשות כשמובילים את המקרר?

פרט למה שעליכם לעשות, יש גם כמה דברים שמומלץ להימנע מהם:

אל תשכיבו את המקרר: זה לא יסייע לנו, אלא רק יפגע במקרר שלכם ובמנגנון הקירור שלו.

אל תשכחו לאבטח מדפים: אם המדפים עלולים לזוז בתוך המקרר, מומלץ להדביק אותם לקירותיו כך שיישארו במקומם, או מנגד להעביר אותם בנפרד.

אל תזניחו את הניקיון: ההובלה היא הזדמנות מצוינת לנקות את המקרר, וכדאי לעשות זאת, כי אם לא הוא יסריח לאחר ההפשרה.

 

למה אסור להפוך מקרר בזמן ההובלה?

היפוך מקרר בזמן הובלה עלול לגרום נזק משמעותי למערכת הקירור שלו. הסיבות העיקריות לכך הן:

1. נוזל הקירור: נוזל הקירור, האחראי על קירור המקרר, ממוקם במערכת צינורות דקה ומורכבת. היפוך המקרר עלול לגרום לנוזל הקירור לצאת ממקומו הטבעי ולנזול על חלקים חשמליים, מה שעלול לגרום לקצר ולנזק בלתי הפיך.

2. שמן המדחס: מדחס המקרר מכיל שמן המשמש למניעת חיכוך בין חלקיו השונים. היפוך המקרר עלול לגרום לשמן המדחס להתפזר במערכת הקירור ולהגיע למקומות בהם הוא לא אמור להיות, מה שיפגע ביעילות המדחס.

3. נזק למדחס: המדחס הוא לב המקרר והוא רגיש מאוד להיפוכים ולרעידות. היפוך המקרר עלול לגרום נזק מכני למדחס, מה שיצריך תיקון יקר או החלפה.


איך מוודאים שהמקרר יגיע ליעד בשלום?

המקרר כבד ומאסיבי, והוא יצטרך לעבור דרך מעברים צרים, על כן תכנון נכון הוא המפתח. אך אנחנו מוודאים שהוא יגיע בשלום לבית החדש שלו:

מדידת המעברים ומסדרונות: נוודא במאה אחוז שהמקרר יוכל לצאת כפי שהוא מהבית ולהיכנס למעלית או לעבור בחדר המדרגות, מבלי שייגרם לו או לבית נזק.

אבטחת הדלת והמקרר כולו: אנחנו עוטפים את המקרר בניילון נצמד וקרטון, מה שמסייע להגן עליו מכל כיוון וגם מונע מהדלת שלו להיפתח במהלך ההובלה.

שימוש ברצועות: קשה למשוך את המקרר במעלה מדרגות ובצורה בטוחה, וכאן נכנסות לתמונה הרצועות, שמסייעות לסבל שנמצא למעלה להרים את המקרר בבטחה.

הובלה במצב עמידה: אנחנו משתדלים ככל הניתן לצמצם את המצב שבו המקרר שוכב במהלך הסבלות והנסיעה, זאת על מנת שלא יקרה לו נזק בעת ההפעלה הראשונה.

 

האתגרים והפתרונות בהובלת מקררים

פריט כבד ועצום כמו מקרר הוא אתגר לא קטן, לעיתים גם למובילים המנוסים ביותר. אך המקצועיות נמדדת תמיד ביכולת לפתור את כל הבעיות שעלולות לצוץ בעת ההובלה, וכך אנחנו מתמודדים עם אתגרים שונים שעומדים בפנינו כשאנחנו מתעסקים עם מקררים:

גודל ומשקל כבד: משתמשים בדולי, רצועות או מנוף ותמיד עובדים בצוות של לפחות 2 אנשים.

סכנה לנזק למקרר: מרפדים את המקרר מכל צד כך שהוא לא חשוף לשום שריטה או מכה.

מעברים צרים: במידת הצורך אנחנו מפרקים את דלתות המקרר ומרכיבים אותן מחדש בסוף ההובלה.

 

איך לפרק דלתות מקרר לפני הובלה?

אלו הם השלבים העיקריים לביצוע המשימה:

1️⃣ נתקו את המקרר מהחשמל.

2️⃣ רוקנו את תכולת הדלתות, כולל מדפים ומגירות.

3️⃣ סגרו את אספקת המים אם יש למקרר מתקן קרח או מים.

4️⃣ הסירו את כיסויי הצירים בחלק העליון של המקרר.

5️⃣ שחררו את הברגים המחברים את הצירים למקרר.

6️⃣ נתקו בזהירות את כבלי החשמל המחברים את הדלת למקרר.

7️⃣ הרימו את הדלת מהציר התחתון והסירו אותה.

8️⃣ חזרו על התהליך עבור הדלת השנייה, אם יש.

9️⃣ עטפו את הדלתות בחומר מגן למניעת שריטות.

🔟 זכרו לשמור את כל הברגים והחלקים הקטנים בשקית לצורך הרכבה מחדש.

 

כמה זמן לחכות אחרי הובלת מקרר

כשמובילים מקרר, במיוחד אם מובילים אותו בשכיבה, צריך לתת זמן לשמן לשקוע בחזרה למדחס. אם מחברים אותו לחשמל לפני שזה קורה, יכול להיווצר נזק בלתי הפיך למדחס, ומומלץ מאוד להימנע מכך. לכן יש לחכות לפחות 3 שעות לפני שמחברים את המקרר לחשמל, ואם אתם שמים לב שהמקרר לא עובד כמו שצריך, חכו אפילו יום שלם עד 3 ימים. מעבר דירה יכול להיות אתגר מהבחינה הזו, כי קשה מאוד להסתדר בבית שאין בו מקרר שעובד, לכן חשוב שתהיו מודעים לאפשרות הזו ותתכוננו אליה מראש. 

 

מוביל מקרר מקצועי או הובלה עצמאית: מה עדיף לכם?

לכל אפשרות שתבחרו יש יתרונות משלה, ועליכם להיות מודעים אליהם כדי להבין מה בדיוק אתם מוכנים להשקיע – כסף או מאמץ. כמובן שאם אין לכם רכב גדול, תהיו חייבים להיעזר במובילים, אך אם יש לכם חבר עם טנדר יתכן שתוכלו להעביר את המקרר לבד. ובכל זאת, להובלה מקצועית יש מספר יתרונות ששום חבר טוב עם טנדר לא יצליח להתעלות עליהן:

ניסיון: מי שידאג למקרר שלכם הוא מוביל מנוסה שיודע כיצד לשנע אותו נכון ומבלי שייגרם לו נזק.

ביטוח: רוב חברות ההובלה מספקות ביטוח שיכסה נזקים במידה ויתרחשו.

נוחות: אתם חוסכים לעצמכם הרבה זמן, מאמץ ואף פציעות אפשריות.


שאלות ותשובות לפני שמובילים מקרר

הובלת מקרר עולה בין 250-500 שקלים, בהתאם לגודל המקרר והאם יש צורך לפרק את הדלתות שלו על מנת להוציא אותו מהדירה או להכניס אותו לדירה חדשה. במידה וצריך לערב מנוף בהובלה, העלות תהיה גבוהה יותר ב-300-400 שקלים, כלומר ההובלה תוכל לעלות גם 550 שקלים.
אם זו תהיה הובלה ארוכה או ביום חם, מומלץ מאוד לנתק את המקרר מהחשמל 24 שעות לפני ההובלה כדי לאפשר לכל הקרח שבו להימס. במהלך הזמן הזה כדאי להוציא מהמקרר כל פריט, כולל מדפים ומגירות, ולהשאיר את הדלת שלו פתוחה – זאת כדי לזרז את התהליך.
ניתן להשכיב את המקרר בזמן ההובלה אם אין ברירה לעשות זאת, אך מומלץ מאוד להימנע מכך עד כמה שניתן. הסיבה לכך היא שרכיבי המקרר לא מותאמים לכך שיופעל עליהם משקל כפי שקורה במצב שכיבה, ובנוסף עלול לחדור שמן לתוך המדחס של המקרר, מה שעלול לפגוע בו ובתפקודו.
כל עוד הובילו לכם את המקרר במצב עמידה והוא לא טולטל במהלך ההובלה, מספיק לחכות שעה רק כדי להיות בטוחים שלא ייווצר שום נזק למדחס. אם לעומת זאת הובילו לכם את המקרר במצב שכיבה, עליכם לחכות 24 שעות לפחות לפני שתחברו אותו לחשמל.